Mijn verhaal

Granola, huisgemaakt dus heerlijk!

Van granola maken voor het goede doel tot een ware passie

Ik ben Valerie Stoens, de vrouw achter de huisgemaakte granola van Odette Noisette. In mei 2017 bakte ik kilo's granola als steun voor Kom op tegen Kanker. Het recept kwam van mijn schoonzus maar ik gaf er mijn eigen toets aan. Het enthousiasme voor mijn huisgemaakte granola werkte aanstekelijk.


Mensen blij maken met een product dat je met liefde hebt klaargemaakt, geeft ongelooflijk veel voldoening.
- Valerie Stoens, Odette Noisette -


Vanuit die passie werd ik zelfstandige in bijberoep, naast mijn job als sociaal assistente. Alles moest perfect passen in het plaatje dat ik in mijn hoofd had: de naam, het logo, de verpakking. Een mix van stijlvol, vrouwelijk en fris maar tegelijkertijd huiselijk, warm én goesting geven om te genieten… Zo ontstond Odette Noisette. Na ongeveer 1 jaar was het duidelijk dat de keuken te klein werd en groeide de idee van een winkel bij ons thuis...Er werd veel nagedacht, getekend....en de verbouwingen gingen van start in februari 2020. Op 26 september 2021 openden we onze winkel en werd ik volledig zelfstandig. Het is een belevingswinkel waar er naast voedingsproducten uit België ook leuke tableware en hebbedingetjes worden verkocht.

Alle info over de winkel vind je terug op de winkelpagina.

Een authentiek granolarecept

De granola van Odette Noisette is een zorgvuldige mengeling van havervlokken, zaden en pitten, met veel noten en lichtjes gezoet met honing. Ik werk uitsluitend met de beste producten en gebruik verse honing van een lokale imker. Het recept is heel verfijnd en zorgt ervoor dat de smaken perfect in evenwicht zijn. Doordat ik het voorzichtig meng en op lage temperatuur bak in de oven, proef je een lekker krokante granola. Overgoten met veel liefde voor mijn vak, in een mooie verpakking… en Odette Noisette is klaar!

Als ontbijt is granola van Odette Noisette heerlijk met (fruit)yoghurt en vers fruit zoals bosbessen, frambozen, aardbeien, melk … Maar het is ook ideaal als smakelijk tussendoortje dat erom vraagt om ‘uit het vuistje’ gegeten te worden. Er zijn ondertussen drie soorten: natuur, pure chocolade en speculoos.

Met een kommetje Odette Noisette wil ik je een fantastische start van de dag bezorgen, boordevol energie en goesting!

Ondertussen is er ook de Odette Boulette bijgekomen.... een gezonde snack op basis van huisgemaakte dadelpasta. Ideaal als tussendoortje of tijdens/na een sportactiviteit. Een bommetje energie !

Daarnaast bakken we ook nog zelf speculoos in koekjesvorm, havermoutkoekjes met chocolade en chocodettes (een laagje chocolade met granola op),...

We houden ervan om jullie steeds te blijven verrassen met nieuwe creaties.

Wil je kennismaken met onze verschillende producten ? Klik dan op onderstaande link.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x